Geef je verjaardag       aan Oxfam                          en verander levens!

Image

Schiet meteen in actie en laat vrienden en familie weten dat je cadeautjes van Oxfam Pakt Uit wil krijgen voor je verjaardag!

Alvast een aantal tips:

1. Stuur een mailtje

Mails zijn heel efficiënt om mensen te contacteren. Hieronder vind je een voorbeeldmail die je kan aanpassen, kopiëren en in een e-mail plakken. 

Hallo!

Mijn verjaardag komt er weer aan. Dit jaar wil ik er een heel bijzondere dag van maken: ik schenk mijn verjaardag aan Oxfam!

Ik heb al zo vaak mijn verjaardag gevierd en deze keer wil ik er iets speciaals van maken. Want eigenlijk heb ik al alles wat wat mijn hartje verlangt. Door mijn verjaardag aan Oxfam te geven, deel ik mijn verjaardagsplezier met mensen die het minder goed hebben en help ik projecten vooruit.

Daarom zou ik het leuk vinden dat je me dit jaar cadeautjes van Oxfam Pakt Uit geeft, in plaats van andere geschenken. Het is niet alleen een nuttige actie, maar het is ook heel leuk om samen projecten vooruit te helpen!

Doe je ook mee? Het is heel eenvoudig: kies op www.oxfampaktuit.be een Oxfam Pakt Uit-verrassing voor me. Je krijgt dan een kaart met foto van dat cadeau thuis en het is die kaart die je me cadeau doet op mijn verjaardag. De opbrengst van mijn geschenk helpt families en Oxfam-projecten wereldwijd vooruit. Voila!

Volgens mij is mensen helpen een uitstekende manier om mijn verjaardag te vieren, dus hopelijk doe jij ook mee.

Dankjewel!

Groetjes,

 

2. Gebruik Facebook en Twitter

Facebook

Ik geef mijn verjaardag aan Oxfam dit jaar! Verras me met cadeautjes van Oxfam Pakt Uit, zo helpt mijn verjaardag families in Oxfam-projecten vooruit. Alvast bedankt! www.oxfampaktuit.be

 

Twitter

Ik geef mijn #verjaardag aan Oxfam: verras me met #cadeaus van #oxfampaktuit, zo steunen we Oxfam-projecten! www.oxfampaktuit.be3. Vier je verjaardag helemaal in Oxfam-sfeer

Geef je een feest voor je verjaardag? Ga dan langs bij de wereldwinkel in je buurt voor lekkere sapjes en knabbels uit eerlijke handel!

 

4. Laat ons weten dat je je verjaardag aan Oxfam geeft

Zo weten wij wie ons een warm hart toedraagt!

 1. Voornaam(*)
  Gelieve je voornaam in te vullen.
 2. Naam(*)
  Gelieve je naam in te vullen.
 3. E-mailaldres(*)
  Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 4. Geboortedatum(*)
  Gelieve je geboortedatum als volgt in te voeren: dd-mm-jj
 5. Invalid Input


Wil je na je verjaardag een overzicht van iedereen die je een geschenkje gaf? Vraag via dit formulier een code aan. Zo kunnen wij na je verjaardag opzoeken wie voor jou een cadeautje van Oxfam Pakt Uit kocht!